SUOMI 

Postipaketti 0€ - 2-7 työpäivää 

Ilmainen toimitus lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Saat Postilta tekstiviestin kun lähetys on valmis noudettavaksi. 

 

Nouto myymälästä  0€ - 1-3 työpäivää

Voit noutaa lähetyksen Korkeila Helsinki liikkeestä, Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

 

Kotipaketti 11 € - 3-5 työpäivää 

Kotipaketti kotiinkuljetus 3-5 työpäivää iltatoimituksena sovittuna ajankohtana klo 21 mennessä. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle sopivan ajankohdan ja mikäli et ole paikalla, lähetys toimitetaan lähimpään Postiin noudettavaksi. 

  

EUROOPPA 

Toimitamme seuraaviin maihin: AustriaBelgia, Bulgaria, Espanja, Englanti, TsekkiTanska, Ranska, Saksa, Unkari, Luxembourg, HollantiPuola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Norja ja Ruotsi.

DHL Express 25€ -  2-5 työpäivää  

DHL ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa toimitusajankohdan sekä mahdolliset vaihtoehtoiset toimitusajankohdat tai noutopisteen alueellasi. Lähetyksen vastaanottajan allekirjoitus vaaditaan.

 

Tilaustuotteet  

Valmistamme tuotteet pienissä erissä ja osa tuotteista tehdään tilauksesta. Näiden tuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee ja on mainittu erikseen tuotekuvauksessa. Heti kun tuote on saatavilla, se lähetetään asiakkaalle.

Jos tilauksesi sisältää sekä tilaustyötuotteita että varastossa olevia tuotteita, toimitamme ne erikseen.   

Tilaustyötuotteet käsitellään normaalin tilauksen tapaan ja maksu otetaan tililtäsi tilauksen yhteydessä. Tuotteilla on normaali palautusoikeus.