SUOMI 

Nouto myymälästä  0€ - 1-3 työpäivää

Voit noutaa lähetyksen Korkeila Helsinki liikkeestä, Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

 

Postipaketti 0€ - 2-5 työpäivää 

Ilmainen toimitus lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. Saat Postilta tekstiviestin kun lähetys on valmis noudettavaksi. 

 

Posti Express 8,50 € - seuraavan päivän toimitus klo 8 - 16 (tilaukset ennen klo 13)

Express on kuljetus, jolla lähetys viedään perille seuraavan työpäivän aikana kello 8.00-16.00. 

 

Kotipaketti 11 € - 3-5 työpäivää 

Koripaketti kotiinkuljetus 3-5 työpäivää iltatoimituksena sovittuna ajankohtana klo 21 mennessä. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen ajankohdan ja mikäli et ole paikalla, lähetys toimitetaan lähimpään Postiin noudettavaksi. 

 

Muut toimitusvaihtoehdot    

Muut toimitusvaihtoehdot näkyvät ostoksen yhteydessä kassasivulla. Voit valita sinulle parhaan noutopisteen, joka on sinua lähinnä. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa. 

 

EUROOPPA 

Parcel Connect 11€ -  kotiin toimitus tai noutopisteeseen 4-5 työpäivää  

Toimitamme seuraaviin maihin: AustriaBelgium, Bulgaria, Czech RepublicDenmark, Germany, Hungary, Luxembourg, NetherlandsPoland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen ajankohdan ja mikäli et ole paikalla, lähetys toimitetaan lähimpään Postiin noudettavaksi. 

 

Tilaustuotteet  

Valmistamme tuotteet pienissä erissä ja osa tuotteista tehdään tilauksesta. Näiden tuotteiden kohdalla toimitusaika on noin 3 viikkoa. Heti kun tuote on saatavilla, se lähetetään asiakkaalle.

Jos tilauksesi sisältää sekä ennakkotilauksia että varastossa olevia tuotteita, toimitamme ennakkotilaukset erikseen.   

Ennakkotilaukset käsitellään normaalin tilauksen tapaan ja maksu otetaan tililtäsi tilauksen yhteydessä. Tuotteilla on normaali palautusoikeus.