Käytämme verkkokaupassamme Checkout maksutapaaSiinä on monipuoliset maksutavat ja se on turvallista käyttää. Palvelulla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelua ylläpitää Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. 

Korkeila Jewelleryn verkkokaupassa voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla. Tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, kun olemme välittäneet maksusi. Checkout välittää maksusi kauppiaalle.  

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Korttimaksuihin liittyvissä reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.  

 

Pankkimaksut 

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyvä Checkout Finland Oy välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

 

Luottokorttimaksut 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-MasterCard-Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

 

Mobiilimaksutavat 

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat mobiilimaksutavat:  

Pivo  

Siirto  

MobilePay  

 

Lasku- ja osamaksupalvelut 

Voit maksaa myös laskulla ja osamaksulla. Palvelua tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPayCollector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.  

Laskulla tai osamaksulla maksaessasi sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotietosi kunnossa. 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

 

Lue lisää maksutavoista: Checkout Finland maksuehdot