TARINA

Meidän intohimomme on valmistaa eettisiä koruja ja minimoida korujen valmistuksesta jäävä jalanjälki maapallolle. Teemme asiat uudella tavalla ja haastamme myös muut vastuullisempaan toimintaan. Heinäkuussa 2019 perustettu Korkeila Jewellery saa inspiraationsa Pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa on kyse yksinkertaisuudesta, käytännöllisyydestä ja yhteydestä luontoon. 

Founder image

PERUSTAJA MARIKA

Marikan työskennellessä aiemmin korujen ja muodin parissa Lontoossa, hän ajautui korujen maailmaan osittain kultaseppämestari-isänsä innoittamana.

Kun Marika luki ensimmäisen kerran laboratoriotimanteista ja niiden valmistukseen liittyvistä positiivisista seikoista luonnontimantteihin verrattuna, hän ei voinut uskoa, kuinka ne olivat vielä niin tuntemattomia alalla. Marika päätti sillä hetkellä, että asia olisi saatava kaikkien tietoisuuteen ja alkoi työstää ekologista vaihtoehtoa timanttikorujen ystäville. 


"Timanttikorun ostaminen tai sellaisen saaminen on unohtumaton hetki eikä kenenkään tulisi joutua murehtimaan, onko timantti vahingoittanut maaperää, eliöstöä tai rahoittanut konflikteja. Laboratoriotimanttien ja kierrätyskullan ansiosta voit olla murehtimatta näistä." -Marika Korkeila

Eettisyys

Tärkeintä meille on ollut alusta asti, että toimintamme ja mallistomme tulee olla eettisiä. Vastaus tähän löytyi laboratoriotimanteista ja kierrätyskullasta.

Luonnontimanttien- ja kullanlouhinta vahingoittaa luontoa, kuten vesistöjä ja eliöstöjä sekä eläinten elinympäristöjä. Laboratoriossa valmistettujen timanttien kanssa tätä ongelmaa ei ole. Ne ovat ympäristöystävällisiä ja konfliktivapaita.


Product image
Founder image

LAATU

Koruissa käytettävät materiaalit tulevat luotettavilta toimijoilta. Olemme valinneet korujemme materiaaliksi kullan, koska se kestää kulutusta, sen väri säilyy ja tuo iloa vuosikymmeniksi.

Laboratoriossa valmistetut timantimme ovat tarkkaan valikoitua laatua. Jopa pienemmissä timanteissamme on 56 viistettä kuten briljanttihionta edellyttää. Briljantin pienet viisteet saavat timantin loistamaan ja sädehtimään optimaalisesti. 

Hinta

Laboratoriotimantit ovat keskimäärin 20-50% edullisempia kuin luonnosta louhitut timantit. Esimerkiksi 0.50ct laboratoriotimanttisormus maksaa noin 2000€ kun taas vastaavanlainen luonnontimanttisormus maksaa noin 4000€ (noin hinta ja vaihtelee timantin laadusta riippuen). 


Product image
Founder image

DESIGN

Olemme alamme edelläkävijöitä. Suunnittelemamme korut ovat siroja ja tyyliltään pelkistettyjä. Ne tuntuvat niin mukavalta päällä, ettet halua ottaa niitä pois. Useimmat korut ovat saaneet nimensä Suomen luonnosta.

Pidämme tietoisesti mallistomme pienenä: haluamme tarjota sinulle valikoiman tarkkaan harkittuja ja huolella mietittyjä designeja. Vältämme myös laajan malliston tuoman hävikin mahdollisuuden.

Kolme syytä valita laboratoriotimantit

icon image

100% conflict-free

Ei linkkejä konflikteihin kuten lapsityövoimaan tai laittomaan asekauppaan

icon image

Sustainable

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin luonnontimantit

icon image

Affordable

Laboratoriotimanttien hinnat ovat keskimäärin 20-50% edullisempia kuin louhittujen timanttien

LUE LISÄÄ